L'Incasòl ven una parcel·la industrial a Arnes per a l'ampliació d'una empresa que fabrica i comercialitza fusta

Terra Alta Escrit per  Dissabte, 07 Mai 2016 14:17 mida de la font disminuir la mida de la font augment de mida de la font
Valorar aquest article
(0 vots)

L'Institut Català del Sòl (Incasòl) ha venut una parcel·la de 510,32 metres quadrats de terrenys industrial del sector d'activitat econòmica Plana del Riu d'Arnes (Terra Alta) a l'empresari Esteve Llombart, que la destinarà a ampliar el negoci familiar dedicat a la fabricació, reparació i comercialització al detall d'articles de fusta. L'acord de compra-venda, que ha ja ha estat escripturat, s'ha tancat per un import de 12.247,68 euros. Addicionalment, la nova implantació en aquests terrenys suposarà per part de l'empresa una inversió de 120.000 euros. Segons l'Incasòl, aquesta és la tercera operació de comercialització de terrenys industrials que efectua a la comarca de la Terra Alta durant l'últim any. El passat mes de març, l'organisme de la Generalitat va vendre una parcel·la del sector Ampliació La Plana de Gandesa a Gràfiques Salaet. El juliol de 2015, les empreses Ecobatea i Germans Arrufí van comprar-ne una altra al sector Vall de Vinyes de Batea.

Tot plegat, l'Incasòl creu que aquestes transaccions suposen un "canvi de tendència positiu en el sector immobiliari i l'activitat econòmica" de la comarca en els darrers anys, així com una "aposta clara" dels empresaris pel desenvolupament econòmica de la zona i el paper del mateix ens gestor del sòl industrial.

Llegir 3772 vegades

Videos. Ple Municipal i Diada de l'Ermita (2)