Veïns de Tivissa reben 150 euros d’Endesa per les reclamacions dels talls de subministrament elèctric

Tivissa Escrit per  Dijous, 29 Novembre 2018 17:51 mida de la font disminuir la mida de la font augment de mida de la font
Valorar aquest article
(0 vots)

Les reclamacions, relacionades amb els talls de llum del passat estiu, han estat gestionades pel servei d’assessorament energètic de l’Ajuntament de Tivissa

Una trucada telefònica, una carta de correu ordinari o un correu electrònic han estat els diferents mitjans pels quals la Unidad Territorial de Reclamaciones d’Endesa ha comunicat als veïns de Tivissa la resposta a les seves reclamacions pels talls de subministrament elèctric del passat estiu.

Concretament, el text de la carta d’Endesa diu, entre altres, el següent: En respuesta a su solicitud, le notificamos que procederemos al pago de 150 euros, en concepto de indemnización por los daños y perjuicios ocasionados como consecuencia del incidente del dia 8/9/2018 al 10/8/2018.

L’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha explicat que el servei d’assessorament energètic de l’Ajuntament de Tivissa “ha estat qui s’ha encarregat de tramitar les reclamacions de 17 tivissans i tivissanes que, amb aquesta resposta que ara ha començat a arribar, veuen com Endesa compensa els danys ocasionats pels talls de subministrament elèctric”. Jardí ha afegit que “estem molt satisfets per la gestió realitzada pel servei d’assessorament energètic en aquestes reclamacions. Un servei que, per voluntat de l’equip de govern, és cent per cent gratuït per als veïns”.

Cal recordar que al març de 2017 l’equip de govern de l’Ajuntament de Tivissa va posar en funcionament un servei d’assessorament energètic  gratuït, adreçat als veïns i veïnes i les empreses de la població. Amb aquest servei, les persones interessades poden conèixer de primera mà i de forma entenedora el contingut de les factures de llum i gas, reben assessorament sobre la potència contractada, tarifes recomanables, possibles canvis de companyia i, si cal, tramitar les possibles reclamacions a les empreses subministradores de llum i gas.

Llegir 208 vegades

Videos. Ple Municipal i Diada de l'Ermita (2)