El ple de l'Ajuntament de Tivissa aprova el projecte del pavelló poliesportiu municipal

Tivissa Escrit per  Divendres, 23 Novembre 2018 16:43 mida de la font disminuir la mida de la font augment de mida de la font
Valorar aquest article
(0 vots)

L’aprovació ha comptat amb els vots de l’equip de govern i de la regidora independent de La Serra.

El ple de l’Ajuntament de Tivissa ha aprovat el projecte de la millora i ampliació de les instal·lacions del complex turístic de la població que inclou el pavelló poliesportiu municipal i que preveu la seva execució en dues fases. L’aprovació del projecte al ple ha comptat amb els vots favorables dels regidors i regidores de l’equip de govern i de la regidora independent de l’EMD de la Serra d’Almos.

Segons ha explicat l’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, “el complex turístic de Tivissa, amb la piscina municipal, l’alberg i el càmping, és una eina fonamental per la dinamització econòmica dels actius turístics del nostre poble, i amb el projecte aprovat afegim valor a la desestacionalització de les nostres instal·lacions turístiques. Segons Jardí, “molta gent de Tivissa porta molts anys reivindicant unes instal·lacions adients per la pràctica de l’esport, que també es puguin utilitzar per altres usos de pública concurrència”. L’alcalde tivissà també ha afegit que “hem escollit i aprovat una proposta que és respectuosa amb l’entorn paisatgístic, que ens permet desenvolupar-la en fases d’acord amb les possibilitats econòmiques de l’ajuntament, i que preveu la multifuncionalitat de l’espai tant pel que fa a activitats esportives com lúdiques i culturals”.

En total, les dues fases preveuen una superfície construïda de 1.631 metres quadrats als quals cal afegir les millores i reformes de l’entorn. El pressupost de les dues fases d’aquest projecte és de 2.292.997 euros. En aquest sentit, Jordi Jardí ha explicat que “ara, que hem fet possible que l’economia del consistori tivissà sigui envejable i gaudeix de bona salut, és el moment de desenvolupar aquest projecte amb garanties econòmicament sostenibles i sense costos afegits per als tivissans i les tivissanes”. “Els recursos propis i els externs aconseguits fins ara i els que vindran en un futur immediat permetran fer realitat aquesta inversió que és la més important que s’ha fet a Tivissa en la història dels ajuntaments democràtics del municipi després del centre municipal de serveis”, ha manifestat Jordi Jardí.

L’equip de govern municipal preveu iniciar les obres de la primera fase durant el primer semestre de l’any vinent, un cop finalitzat el procés administratiu del projecte.

 

Imatge Complex Turístic Tivissa

Llegir 337 vegades

Videos. Ple Municipal i Diada de l'Ermita (2)