Ferit greu un ciclista per l'atac de cinc gossos a Miravet

Ribera d'Ebre Escrit per  Dimecres, 14 Març 2018 12:01 mida de la font disminuir la mida de la font augment de mida de la font
Valorar aquest article
(0 vots)

Un veí del Pinell de Brai, a la Terra Alta, està ingressat a l'Hospital de Móra d'Ebre per les greus ferides provocades per l'atac d'un grup de gossos.

L'home anava dissabte al migdia en bicicleta per un camí rural de Miravet quan un grup de cinc gossos de caça se li va tirar al damunt. Els gossos van mossegar-lo fins que el seupropietari els va cridar amb un reclam. Després no el va socórrer i el ciclista va quedar malferit al camí sense poder-se moure.

Els serveis d'emergències no el trobaven, i finalment el va rescatar el seu germà.

Els Mossos d'Esquadra investiguen el propietari dels gossos pels delictes de lesions i d'omissió de socors. A més, ja va ser denunciat en dues ocasions anteriors per altres persones que també van ser atacades pels gossos.

L'amo dels animals ha assegurat que li sap molt greu el que ha passat i que no es va adonar de la gravetat de l'atac. També ha explicat que, habitualment, els gossos estan lligats, però aquell dia no era així perquè els estava ensinistrant. Els gossos, de caça, no són de races considerades perilloses.

El ciclista ferit està ingressat estable però amb pronòstic reservat per la gravetat de les ferides, principalment a les extremitats.

 

Font: 324.cat  http://www.ccma.cat/324/ferit-greu-un-ciclista-per-latac-de-cinc-gossos-a-miravet/noticia/2843792/

Llegir 445 vegades

Videos. Ple Municipal i Diada de l'Ermita (2)