L’Ajuntament de Tivissa presenta la quarta edició de ‘Les nits a la Baranova’

Tivissa Escrit per  Dissabte, 05 Agost 2017 10:12 mida de la font disminuir la mida de la font augment de mida de la font
Valorar aquest article
(0 vots)

El proper dimecres, dia 2 d’agost de 2017, a les 12.00 h, l’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, i la regidora de Festes, Montserrat Pagés, presentaran als mitjans de comunicació la quarta edició de la iniciativa cultural ‘Les nits a la Baranova’.

A la roda de premsa també hi assistirà Emi Turull, coordinadora de l’activitat ‘Enamora’t de la lírica’.

La roda de premsa tindrà lloc, si el temps ho permet, a la mateixa plaça de la Baranova. I si no ho permet la climatologia, la roda de premsa es farà a la sala de plens de l’Ajuntament de Tivissa.

La iniciativa cultural ‘Les nits a la Baranova’ té l’objectiu de recuperar una tradició molt arrelada que converteix aquesta plaça tivissana en un espai de convivència lúdico-festiva, propiciat per la fresca i la bona climatologia estiuenca que hi ha als capvespres.

La plaça de la Baranova és un indret privilegiat, mirador de les comarques de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat, i de les muntanyes de Prades, el Montsant, la Figuera, la Picossa, les serres de Cavalls i de Pàndols, els Ports, i la serra de Cardó.

Llegir 711 vegades Darrera modificació el Dissabte, 05 Agost 2017 10:18

Videos. Ple Municipal i Diada de l'Ermita (2)