L’Ajuntament de Móra la Nova contracta quatre joves a través del Pla de Garantia Juvenil

Móra la Nova Escrit per  Dijous, 24 Novembre 2016 10:32 mida de la font disminuir la mida de la font augment de mida de la font
Valorar aquest article
(0 vots)

L’Ajuntament de Móra la Nova ha contractat 4 joves en pràctiques, en jornada completa i per un període de 6 mesos, gràcies a un programa inclòs en el Pla de Garantia Juvenil gestionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Els joves, tres moranovencs i un quart d’un poble veí,  ja han començat a desenvolupar tasques relacionades amb la seva formació en diferents departaments municipals: informàtic, administratiu, tècnic d’esports i, la darrera, mestra d’educació infantil en la Llar d’Infants municipal. 

L’Ajuntament moranovenc va acollir-se a la subvenció pública destinada al finançament dels Projectes Singulars destinats a persones joves beneficiàries del projecte europeu de Garantia Juvenil. Aquest pla pretén reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals dels joves desocupats i que no estan dins del sistema educatiu, així com facilitar la seva incorporació posterior al mercat laboral oferint-los pràctica i experiència relacionades amb la seva formació professional.

Llegir 729 vegades Darrera modificació el Dijous, 24 Novembre 2016 10:33

Videos. Ple Municipal i Diada de l'Ermita (2)