La Fira de Móra la Nova es promociona amb un vídeo musicat pel cantautor Joan Rovira

Móra la Nova Escrit per  Dilluns, 10 Octubre 2016 15:47 mida de la font disminuir la mida de la font augment de mida de la font
Valorar aquest article
(0 vots)

La regidoria de Fires de l’Ajuntament de Móra la Nova ha apostat de nou pel suport del vídeo per a promocionar una altra de les cites econòmiques importants de la població, la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial.  La regidora de Fires, Míriam Vinaixa, ha explicat que “ tal  com ja vam fer amb la Fira de l’oli, la FIO, hem incorporat per a fer la difusió de les fires el suport del vídeo, perquè considerem que complementa a la perfecció els mitjans tradicionals. La imatge és molt atractiva i resumeix molt bé què és la fira. A més, la veu del cantautor Joan Rovira li afegeix  un plus d’atractiu i de dinamisme”.

Del vídeo se n’ha fet una versió curta que dura 35 segons i  una  versió llarga de 3,37 minuts que és la  duració de la cançó “M’agrada” del cantautor ebrenc Joan Rovira, cantant que tanca, a més, totes dues versions mostrant la seua estima a la Fira de Móra la Nova. Rovira va ser un dels artistes convidats en la passada edició de les fires. Així, al ritme de la cançó de Rovira el curt mostra tots els elements de la cita firal: gastronomia, automoció, maquinària  agrícola, mobiliari, atraccions, ramaderia.... i el vi. El vídeo publicitari ha estat dirigit pel creador audiovisual Alfredo Garcia de l’empresa ArboreScentia Creatividad Audiovisual.  

El vídeo promocional de les fires 2017 el trobareu a l’enllaç: https://drive.google.com/drive/folders/0B11NEo3yQGmKZGY5SDBydVRZU0U?amp%3Bts=57f7ec2c

Aquest breu audiovisual, com ja hem dit, complementarà la campanya de publicitat més tradicional de la fira de cartells impresos i tanques. Cal dir que enguany també s’ha innovat en la imatge gràfica i els cartells han abandonat l’estil abstracte d’altres edicions per prendre un caire més figuratiu. En el cartell, d’estil vintage, es pot veure un carrusel on es recull en imatges tots  els sectors que es poden trobar a les fires.

La 185a edició de la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova se celebrarà del 20 al 23 d’octubre, ocupa uns 10.000 metres quadrats i hi participen gairebé 200 estands. 

Llegir 726 vegades Darrera modificació el Dilluns, 10 Octubre 2016 16:03

Videos. Ple Municipal i Diada de l'Ermita (2)