L’Ajuntament de Tivissa considera “intolerable” el nou tall de subministrament elèctric del passat divendres

Tivissa Escrit per  Dimecres, 28 Setembre 2016 06:40 mida de la font disminuir la mida de la font augment de mida de la font
Valorar aquest article
(0 vots)

L’Ajuntament de Tivissa ha denunciat que el nou tall de subministrament elèctric que va patir la població el passat divendres “és intolerable”.

Segons ha explicat l’alcalde de Tivissa, el passat divendres, i durant més de dues hores i mitja, la població va patir un nou tall de subministrament elèctric “que va afectar els veïns i veïnes, el comerç local, i, entre altres, els serveis que s’ofereixen al centre de dia i la llar de jubilats”. “Ja ni ha prou i estem tips i farts perquè els senyors d’Endesa, una vegada més, no s’han dignat a donar la cara, ni ens han trucat per donar-nos explicacions i, com sempre, amaguen el cap sota l’ala”, ha dit Jordi Jardí.

Segons l’alcalde de Tivissa, “el servei d’Endesa és un autèntic desastre. Ja no ens valen les seves excuses perquè massa vegades s’ha demostrat que no són veritat”. Jordi Jardí ha afegit que “a l’indret on Endesa fa un gran negoci patim un dèficit endèmic de la xarxa elèctrica. I si tenir instal·lacions nuclears ens ha de privar d’avantatges com pertànyer a la reserva de la Biosfera, si no ajuden a les nostres entitats, si giren l’esquena a les administracions municipals, si es neguen a pagar impostos, si contracten mà d’obra que no és de la comarca... de què ens serveix tenir-los aquí?”. “La seva responsabilitat social corporativa és inexistent al nostre poble i a gran part de la comarca perquè ens imposen permanentment una dictadura energètica ”, ha conclòs l’alcalde tivissà.

Cal recordar que aquest nou tall de subministrament elèctric s’afegeix al patit per la població de Tivissa el passat mes de juliol. En aquella ocasió, l’Ajuntament de Tivissa va presentar una queixa formal davant el Síndic de Greuges de Catalunya i davant les administracions superiors. En aquest sentit, cal recordar que el Síndic de Greuges de Catalunya va obrir una actuació d’ofici per investigar el tall de subministrament elèctric que va tenir lloc a Tivissa i altres municipis de la comarca de la Ribera d’Ebre.

D’altra banda, els serveis jurídics de l’Ajuntament de Tivissa estudien com emprendre accions contra Endesa per incompliment de serveis.

Llegir 702 vegades

Videos. Ple Municipal i Diada de l'Ermita (2)