Carnaval de Móra d’Ebre 2016

Móra d'Ebre Escrit per  Dissabte, 30 Gener 2016 10:55 mida de la font disminuir la mida de la font augment de mida de la font
Valorar aquest article
(0 vots)

Móra d’Ebre celebrarà el Carnaval 2016 els dies 5, 6 i 7 de febrer, sota l'organització de la Comissió de Festes i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Móra d’Ebre. La programació d'actes és la següent:

DIVENDRES 5 DE FEBRER

A les 17.30 hores, a la Biblioteca Comarcal: Hora del conte: Un Carnaval ple de contes, amb la visita del Rei Carnestoltes.


DISSABTE 6 DE FEBRER

A les 19 hores, al passeig del Pont: Concentració de totes les comparses i carrosses participants a la rua.

A les 19.30 hores: Gran rua de Carnaval pels carrers: passeig del Pont, raval del Sol, Antoni Asens, Doctor Peris, Bonaire, avinguda Comarques Catalanes, Antoni Asens, Doctor Peris, Bonaire i Princesa fins a la plaça de la Cultura. 

 
Acompanyaran la rua l’espectacle La Gran Família; els grups de percussió Lo Golafre de Remolins, Soroll i Prou de Corbera d’Ebre; la Colla de Diables Sheron de Móra d’Ebre, i les xarangues La Murga (la Fatarella), Tal com Sona (Paüls) i de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre.En arribar a la plaça de la Cultura, continuarà la gresca i la disbauxa a la Carpa de Carnaval.Tot seguit, repartiment de llonganissa per a tots els participants a la rua i entrega de premis a les comparses i carrosses guanyadores de la rua de Carnaval 2016 (Inscripcions a l’Ajuntament, de 10 a 14 hores, fins el dia 5 de febrer):
CARROSSES COMPARSES DE MÉS DE 10 PERSONES COMPARSES DE 10 O MENYS PERSONES
1r PREMI – 250 € 1r PREMI – 250 € 1r PREMI – 100 €
2n PREMI – 150 € 2n PREMI – 150 € 2n PREMI – 50 €
3r PREMI – 100 € 3r PREMI – 100 € 3r PREMI – 30 €
Les carrosses seran subvencionades amb 50 €.Seguidament tindrà lloc el sopar popular, on cada comparsa s’haurà de portar el seu sopar. Durant l'àpat i fins a altes hores de la matinada hi haurà festa i música amb Imagina Ràdio. Hi haurà servei de bar.
DIUMENGE 7 DE FEBRERA les 17 hores: Concentració a la plaça de Dalt de tots els nens i nenes disfressats i cercavila pels carrers Bonaire, Princesa i plaça de la Cultura.A les 17.30 hores, a la Carpa de Carnaval, situada a la plaça de la Cultura: Carnaval infantil amb l’espectacle Petit safari, a càrrec de la companyia d’animació infantil La Troupe Malabó. Repartiment de cóc i xocolate per a tots els xiquets disfressats.A les 18.30 hores, al Casal de Jubilats: Ball de disfresses i concurs obert per a tothom que vulgui participar. Obsequis per a totes les disfresses. Organitza: Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d’Ebre.L’organització prega puntualitat als participants a la rua i es reserva el dret de poder alterar l’ordre, l’horari i el lloc dels actes en cas que sigui necessari.

 

Llegir 850 vegades

Videos. Ple Municipal i Diada de l'Ermita (2)