Jornades de portes obertes al campus Terres de l’Ebre per informar possibles futurs estudiants

Terres de l'Ebre Escrit per  Dimecres, 29 Març 2017 05:20 mida de la font disminuir la mida de la font augment de mida de la font
Valorar aquest article
(0 vots)

Amb l’objectiu de donar informació de primera mà sobre els plans d’estudis que s’imparteixen i a l’hora donar a conèixer les instal·lacions i activitats universitàries, el campus Terres de l’Ebre de la URV ha programat diverses jornades de portes obertes adreçades a estudiants de secundària que acaben enguany batxillerat o cicles formatius i aquelles persones que estiguin interessades en ampliar la seua formació accedint a la universitat.

La primera d’aquestes jornades tindrà lloc el dimecres de la setmana que ve, 5 d’abril, a les 12 del migdia i es donarà informació sobre els graus d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE), Educació Infantil i Educació Primària. La segona es durà a terme el dijous 20 d’abril, a partir de les 9:30 del matí també sobre aquests mateixos graus, mentre que a la tarda, a partir de les 17:00 hores s’informarà sobre el Grau d’Infermeria.

D’altra banda, el dissabte, 6 de maig tindrà lloc la jornada de portes obertes adreçada a les famílies. A les 12 del migdia.

Enguany es recomana als interessats a participar en aquestes jornades que s’inscriguin prèviament a través de la web de la URV i clicant al següent enllaç: http://www.urv.cat/ca/estudis/graus/admissio/orientacio/portes-obertes/

La resta de campus de la URV també celebren aquestes jornades de portes obertes. El curs passat gairebé 2.000 futurs estudiants i 1.700 pares i mares van participar en les visites guiades organitzades pels diferents campus i van ser atesos pels responsables dels diferents ensenyaments.

Llegir 1148 vegades