Arrenquen Los Vermuts del Pati, una proposta per apropar l’art contemporani a la ciutadania d’una manera més lúdica

Terres de l'Ebre Escrit per  Divendres, 12 Febrer 2016 08:39 mida de la font disminuir la mida de la font augment de mida de la font
Valorar aquest article
(0 vots)

Lo Pati- Centre d’Art Terres de l’Ebre engega aquest diumenge, 14 de febrer, una nova proposta que pretén apropar l’art contemporani a la ciutadania des d’un punt de vista més lúdic i distès. Es tracta de Los Vermuts del Pati i tindran lloc un diumenge al mes, ampliant d’aquesta manera l’horari habitual de Lo Pati, que, quan no hi ha activitats complementàries, obre divendres i dissabtes la tarda.

Concretament, la proposta consisteix en obrir el centre amb una visita guiada a les exposicions que hi hagi instal·lades, a càrrec d’artistes o comissaris que hi hagin intervingut. Així els visitants podran obtenir informació de primera mà i entendre millor cada exposició. Aquesta visita guiada es complementarà amb un vermut musical a la plaça que hi ha a l’entrada de l’equipament, entre el Museu Terres de l’Ebre i Lo Pati, sempre que el temps ho permeti, el que li dóna a l’activitat un aire més lúdic.

El vermut #1 tindrà lloc aquest diumenge a les 12:00 hores amb la visita a les exposicions Dissolution is the best solution for pollution i la col.lectiva Cauty said to Franco: What time is love?, a càrrec d’Alán Carrasco, un dels artistes de la col·lectiva, i Vicent Fibla, comissari de l’exposició i director de Lo Pati. El vermut, ofert per Casa Mariol de Batea, anirà acompanyat d’una sessió de discjòquei expressament plantejada per a l’ocasió, i en aquesta edició anirà a càrrec d’Edgar de Ramon.

Llegir 2862 vegades