Ebando Garcia

GAT PERDUT

Es comunica que qui hagi perdut o se li hagi escapat un gat, que s'ha trobat aquest, donant voltes per davant dels bars.

 28.Set.2022


BIBLIOTECA COMARCAL

US INFORMEM QUE EL PROPER DIMARTS 4 D’OCTUBRE A LES 11H TORNA A LA BIBLIOTECA COMARCAL L’ACTIVITAT D’ADULTS CUINA DE PAPER, UN ESPAI DE TROBADA PER PARLAR DE LA CUINA ALS LLIBRES, RECEPTES, ELS INGREDIENTS, ALIMENTS DE TEMPORADA... AQUESTA ÉS UNA PROPOSTA MENSUAL, OBERTA A TOTHOM I EN ESPECIAL A TOTES AQUELLES PERSONES A QUI ELS AGRADA LA CUINA. LES SESSIONS D’AQUEST CLUB TINDRAN LLOC UN DIMARTS AL MES EN HORARI DE MATÍ I ANIRAN A CÀRREC DE LA NOSTRA COMPANYA M.ELENA GRAU L’AFORAMENT ÉS LIMITAT I CAL INSCRIURE’S PRÈVIAMENT A LA BIBLIOTECA

 28.Set.2022


BIBLIOTECA COMARCAL

ÉS UN PLAER INFORMAR-VOS QUE REINICIEM DE NOU LES TROBADES MENSUALS DE L’ACTIVITAT REFLEXIONS AMB LA PSICÒLOGA ROSA BARCELÓ A LA BIBLIOTECA COMARCAL DE MÓRA D’EBRE “ARTUR COT I MIRÓ”. LA PRIMERA SESSIÓ D’AQUEST NOU CURS SERÀ EL PROPER DIMECRES 5 D’OCTUBRE A LES 20H I EL TEMA SERÀ: "FINS LA MONYO DEL PENSAMENT POSITIU”. L’ENTRADA ÉS LLIURE.

 28.Set.2022


ZUMBA AMB LA FOIG

LA FOIG ORGANITZA UNA CLASSE DE ZUMBA AQUEST DIVENDRES 30, DE 19H A 20H.PREU DE 5€ A PARTIR DELS 14 ANYS, DELS 6 ALS 14 ANYS AL SER LA PRIMERA CLASSE, SERÀ GRATUÏTA, DESPRÉS S'HAURÀ DE PAGAR. CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA, PODEU FER-HO A L'INSTAGRAM DE LA FOIG.

 28.Set.2022


7a EDICIÓ DE BENVINGUTS A PAGÈS

LA RIBERA D’EBRE PARTICIPA A LA 7A EDICIÓ DE BENVINGUTS A PAGÈS LA FESTA ELS DIES 1 I 2 D’OCTUBRE, UN CAP DE SETMANA DE PORTES OBERTES I VISITES GRATUÏTES A LES EXPLOTACIONS AGROALIMENTÀRIES. A LA COMARCA PODREU VISITAR 5 EXPLOTACIONS AGROALIMENTÀRIES, 4 RESTAURANTS DE PROXIMITAT, 5 ALLOTJAMENTS RURALS, I PARTICIPAR EN 2 ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES. DURANT EL CAP DE SETMANA TENIU L’OPORTUNITAT DE CONÈIXER EN PRIMERA PERSONA L’ORIGEN D’ALLÒ QUE MENGEM CADA DIA I DESCOBRIR ELS PROCESSOS D’ELABORACIÓ DELS PRODUCTES DE TEMPORADA I PROXIMITAT. US CONVIDEM A DEGUSTAR ELS PRODUCTES DE PROXIMITAT I OMPLIR EL REBOST. LES VISITES A LES EXPLOTACIONS JA ES PODEN RESERVAR DE MANERA GRATUÏTA A TRAVÉS DE LA PÀGINA WEB: benvingutsapages.cat NO ESPERIS MÉS I VINE A GAUDIR DE L'EXPERIÈNCIA!

 27.Set.2022