Dimecres, 24 Març 2021 17:41

La Terra Alta, la Ribera d'Ebre i el Priorat reclamen la reobertura de l'Oficina de la Seguretat Social de Móra d'Ebre

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

ACN Móra d'Ebre.-Els presidents dels Consells Comarcal de la Terra Alta, la Ribera d'Ebre i el Priorat signen una carta conjunta on reclamen a la directora de l'Institut Nacional de la Seguretat Social, María Carmen Armesto, que es reobri l'oficina de Móra d'Ebre que dona servei a les poblacions de les tres comarques. Quan es va decretar l'estat d'alarma i el confinament domiciliari, el Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions va suspendre l'atenció presencial a les oficines de la Seguretat Social, però un any després, i amb l'alleugeriment de les restriccions, l'oficina de Móra d'Ebre no s'ha reobert, .

En la missiva, assenyalen que els tràmits de la Seguretat Social i d'aquesta oficina els han atès els serveis socials bàsics dels tres Consell Comarcals, "sovint sense accés a la informació necessària", per ajudar a la població a tramitar prestacions, ajudes, l'ingrés mínim vital, consultes sobre tramitació d'expedients de jubilació, orfandat o invalidesa.La carta recorda que les seus físiques de la Seguretat Social "són necessàries i imprescindibles a les zones rurals", amb una població envellida, persones properes a l'excussió o afectades per la bretxa digital.

 

Font: https://www.ccma.cat/324/la-terra-alta-la-ribera-debre-i-el-priorat-reclamen-la-reobertura-de-loficina-de-la-seguretat-social-de-mora-debre/noticia/3084737/

Llegir 110 vegades Darrera modificació el Dimecres, 24 Març 2021 17:43

Ebando Garcia

 • ACTUALITZACIÓ DADES SALUT20 April 2021, 6:03 pm
  La Regió Sanitària de Terres de l’Ebre ha confirmat avui 1 cas positiu al municipi.NO PODEM ABAIXAR LA GUÀRDIA i us demanem que: 1. Intensifiqueu el rentat de mans abans i després de tocar i fer qualsevol cosa2. Mantingueu una distància física de 1.5 metres amb altres persones3. Porteu la mascareta, sobretot quan no puguem mantenir la distància física. La mascareta s'ha de portar posada, tapant la boca i el nas. No s'ha de treure per parlar. No podem anar-la tocant amb les mans, perquè pot estar infectada.
 • AMPA20 April 2021, 11:26 am
  L'AMPA COMUNICA QUE EL PROPER DIVENDRES, EN MOTIU DE LA DIADA DE SANT JORDI, A LA PLAÇA HI HAURÀ PARADA DE LLIBRES, ROSES I FLORS DE LES 10H FINS LES 18H. TAMBÉ HI HAURÀ UN TALLER DE PINTURA A CÀRREC DE LA TERESA TRILLO PER TOTES LES EDATS, AQUEST SERÀ D'11H A 12H I DE 17:30H A 18:30H.
 • FARMÀCIA19 April 2021, 11:38 am
  ES COMUNICA QUE DEMÀ AL MATÍ LA FARMACIA ESTARÀ TANCADA.
 • CARBURANTS MONTSIÀ19 April 2021, 6:51 am
  ..
 • CONSULTORI MÈDIC19 April 2021, 6:47 am
  .