Dimecres, 10 Novembre 2021 16:13

L'ACA construirà una depuradora d'aigües residuals a Escaladei

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

ACN La Morera de Montsant.-L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha licitat el contracte per a redactar el projecte constructiu de la depuradora d'aigües residuals d'Escaladei, a la Morera de Montsant (Priorat). Amb un pressupost de licitació proper als 84.000 euros, es disposa fins el 18 de novembre per presentar ofertes. Un cop s'hagi licitat i adjudicat el projecte, hi haurà set mesos per redactar-lo. Actualment, Escaladei no disposa d'un sistema de sanejament en alta. El nucli té una xarxa de clavegueram en baixa, que recull les aigües residuals i les aboca a medi en un sol punt. Per tant, aquesta actuació garantirà l'adequada recollida i tractament de les aigües residuals i contribuirà a la millora mediambiental de la comarca.

 

Font: https://www.ccma.cat/324/laca-construira-una-depuradora-daigues-residuals-a-escaladei/noticia/3128752/

Llegir 96 vegades

Ebando Garcia

 • DEFUNCIÓ1 December 2021, 4:53 pm
  Ha mort Emilio Batiste Bargalló, la vetlla serà demà a partir de les 9h al Tanatori dels Aubals. L'enterrament serà a les 16h a l'església de Garcia.Emilio Batiste Bargalló DEP. 
 • DEFENSA PERSONAL1 December 2021, 12:26 pm
  En el marc de les actuacions reservades a les entitats locals en el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, l’Ajuntament de Garcia organitzarà, durant els propers mesos, un seguit d’activitats i tallers per a totes les edats.Començarem aquest dissabte dia 4 amb el taller de defensa personal, impartit per instructors d’arts marcials i defensa personal, destinat a joves entre 14 i 30 anys per saber com reaccionar davant una agressió.
 • TERESA TRILLO1 December 2021, 12:24 pm
  El taller de la Teresa us fa saber que ja té apunt la segona tongada d'espelmetes de Nadal. En podeu veure una mostra a l'aparador. Desitjo que siguin del vostre agrat.
 • CARNISSERIA1 December 2021, 9:19 am
  ES COMUNICA QUE AQUESTA TARDE LA CARNISSERIA ESTARÀ TANCADA. DISCULPIN LES MOLÈSTIES.
 • COVID-1930 November 2021, 3:41 pm
  Avui a les Terres de l'Ebre hi han hagut 37 casos nous de COVID i un dels casos és corresponen a Garcia. La COVID continua entre nosaltres i per això des de l'Ajuntament us demanem que no baixeu la guardia.