Dijous, 29 Juliol 2021 16:59

Video de la inauguració de la 1a Fase de les obres de l'Església Vella de Garcia

Valorar aquest article
(0 vots)

Inauguració 1a Fase de les obres de l'Església Vella de Garcia, a càrrec de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llaurador.

La 1a fase de les obres de remodelació de l’Església Vella de Garcia ha permès reconstruir la coberta, que es trobava en runes. El projecte pretén remodelar aquest temple d’origen romànic protegit com a bé cultural d’interès local, en desús des de feia més de 80 anys, en un centre cultural i històric que pugui convertir-se en un actiu turístic per al municipi i per a la comarca. Les obres han estat finançades pel municipi, per la Diputació de Tarragona i per la Generalitat de Catalunya. Durant l’acte, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha elogiat la tasca que es fa des del món local, i ha reiterat el suport de la Diputació; “seguirem anant de la mà per garantir l’equilibri territorial i l’arrelament al nostre territori”. Per la seva banda, l’alcaldessa, Blanca López, va destacar que la inauguració de la coberta significa “un punt d’inflexió per al municipi, perquè amb aquesta actuació recuperem part de la nostra història”.

Llegir 283 vegades Darrera modificació el Dijous, 05 Agost 2021 05:34

Mitjà

Ebando Garcia

CONSULTORI MÈDIC

.

 

24.Set.2021


PARROQUIA

LA PARROQUIA COMUNICA QUE EL DIUMENGE LA MISSA SERÀ A LES 17H, PER MOTIU DE LA PRESENTACIÓ.

 

24.Set.2021


CONVOCATÒRIA DE SUPORT AL PRESIDENT CARLES PUIGDEMONT

L'AJUNTAMENT DE GARCIA S'ADHEREIX A LA CONVOCATÒRIA DE L'AMI I FA UNA CRIDA A TOTA LA POBLACIÓ A PARTICIPAR EN LA CONCENTRACIÓ QUE ES FARÀ AVUI DIVENDRES, 24 DE SETEMBRE, A LES 20 H A LA PLAÇA DE CATALUNYA DAVANT DE L’AJUNTAMENT, EN SUPORT AL PRESIDENT CARLES PUIGDEMONT I DE REBUIG A LA SEVA DETENCIÓ AHIR A L'ALGUER.

 

24.Set.2021


CARBURANTS MONTSIÀ

.

 

24.Set.2021


NOVES MESURES PER LA COVID-19

.

 

24.Set.2021