Integer euismod ultrices facilisis nuna sapien eros, iaculis vehiculas en vehiculas sapien integer euismod. Integer euismod ultrices facilisis nuna sapien eros, iaculis facili en vehiculas sapien integer euismod. Integer euismod ultrices facilisis nuna sapien eros, iaculis facili en vehiculas sapien integer euismod. Integer euismod ultrices facilisis nuna sapien eros, iaculis facili en vehiculas sapien integer euismod. Integer euismod ultrices facilisis nuna sapien eros, iaculis facili en vehiculas sapien integer euismod. Integer euismod ultrices facilisis nuna sapien eros, iaculis facili en vehiculas sapien integer euismod. Integer euismod ultrices facilisis nuna sapien eros, iaculis facili en vehiculas sapien integer euismod. Integer euismod ultrices facilisis nuna sapien eros, iaculis facili en vehiculas sapien integer euismod. Integer euismod ultrices facilisis nuna sapien eros, iaculis facili en vehiculas sapien integer euismod.

Integer euismod ultrices facilisis nuna sapien eros, iaculis facili en vehiculas sapien integer euismod. Integer euismod ultrices facilisis nuna sapien eros, iaculis facili en vehiculas sapien integer euismod. Integer euismod ultrices facilisis nuna sapien eros, iaculis facili en vehiculas sapien integer euismod. Integer euismod ultrices facilisis nuna sapien eros, iaculis facili en vehiculas sapien integer euismod. Curabitur malesuada, lacus et eleifend ultricies, est justo ullamcorper dolor, nec volutpat.


Ebando Garcia

GAT PERDUT

Es comunica que qui hagi perdut o se li hagi escapat un gat, que s'ha trobat aquest, donant voltes per davant dels bars.

 28.Set.2022


BIBLIOTECA COMARCAL

US INFORMEM QUE EL PROPER DIMARTS 4 D’OCTUBRE A LES 11H TORNA A LA BIBLIOTECA COMARCAL L’ACTIVITAT D’ADULTS CUINA DE PAPER, UN ESPAI DE TROBADA PER PARLAR DE LA CUINA ALS LLIBRES, RECEPTES, ELS INGREDIENTS, ALIMENTS DE TEMPORADA... AQUESTA ÉS UNA PROPOSTA MENSUAL, OBERTA A TOTHOM I EN ESPECIAL A TOTES AQUELLES PERSONES A QUI ELS AGRADA LA CUINA. LES SESSIONS D’AQUEST CLUB TINDRAN LLOC UN DIMARTS AL MES EN HORARI DE MATÍ I ANIRAN A CÀRREC DE LA NOSTRA COMPANYA M.ELENA GRAU L’AFORAMENT ÉS LIMITAT I CAL INSCRIURE’S PRÈVIAMENT A LA BIBLIOTECA

 28.Set.2022


BIBLIOTECA COMARCAL

ÉS UN PLAER INFORMAR-VOS QUE REINICIEM DE NOU LES TROBADES MENSUALS DE L’ACTIVITAT REFLEXIONS AMB LA PSICÒLOGA ROSA BARCELÓ A LA BIBLIOTECA COMARCAL DE MÓRA D’EBRE “ARTUR COT I MIRÓ”. LA PRIMERA SESSIÓ D’AQUEST NOU CURS SERÀ EL PROPER DIMECRES 5 D’OCTUBRE A LES 20H I EL TEMA SERÀ: "FINS LA MONYO DEL PENSAMENT POSITIU”. L’ENTRADA ÉS LLIURE.

 28.Set.2022


ZUMBA AMB LA FOIG

LA FOIG ORGANITZA UNA CLASSE DE ZUMBA AQUEST DIVENDRES 30, DE 19H A 20H.PREU DE 5€ A PARTIR DELS 14 ANYS, DELS 6 ALS 14 ANYS AL SER LA PRIMERA CLASSE, SERÀ GRATUÏTA, DESPRÉS S'HAURÀ DE PAGAR. CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA, PODEU FER-HO A L'INSTAGRAM DE LA FOIG.

 28.Set.2022


7a EDICIÓ DE BENVINGUTS A PAGÈS

LA RIBERA D’EBRE PARTICIPA A LA 7A EDICIÓ DE BENVINGUTS A PAGÈS LA FESTA ELS DIES 1 I 2 D’OCTUBRE, UN CAP DE SETMANA DE PORTES OBERTES I VISITES GRATUÏTES A LES EXPLOTACIONS AGROALIMENTÀRIES. A LA COMARCA PODREU VISITAR 5 EXPLOTACIONS AGROALIMENTÀRIES, 4 RESTAURANTS DE PROXIMITAT, 5 ALLOTJAMENTS RURALS, I PARTICIPAR EN 2 ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES. DURANT EL CAP DE SETMANA TENIU L’OPORTUNITAT DE CONÈIXER EN PRIMERA PERSONA L’ORIGEN D’ALLÒ QUE MENGEM CADA DIA I DESCOBRIR ELS PROCESSOS D’ELABORACIÓ DELS PRODUCTES DE TEMPORADA I PROXIMITAT. US CONVIDEM A DEGUSTAR ELS PRODUCTES DE PROXIMITAT I OMPLIR EL REBOST. LES VISITES A LES EXPLOTACIONS JA ES PODEN RESERVAR DE MANERA GRATUÏTA A TRAVÉS DE LA PÀGINA WEB: benvingutsapages.cat NO ESPERIS MÉS I VINE A GAUDIR DE L'EXPERIÈNCIA!

 27.Set.2022